CMTC 2018
Bring Your Own Device (BYOD)
~ At-A-Glance ~

CMTC 2018: Tuesday

9:30 am - 11:30 am (2 hour)

BDTu01-H

12:00 pm - 1:00 pm (1 hour)

1:30 pm - 3:00 pm (1.5 hour)

6:30 pm - 8:30 pm (2 hour)

BDTu04-H

CMTC 2018: Wednesday

9:30 am - 11:30 am (2 hour)

BDWe01-F

12:00 pm - 1:00 pm (1 hour)

1:30 pm - 3:00 pm (1.5 hour)

6:30 pm - 8:30 pm (2 hour)

BDWe04-F

CMTC 2018: Thursday

8:00 am - 9:30 am (1.5 hour)

10:30 am - 12:00 pm (1.5 hour)

1:30 pm - 3:00 pm (1.5 hour)

BDTh03-F
BDTh03-H